Asbest Controle Pakket

 39,95

ACTIE: Nu 3 pakketten voor €33,95 per pakket

Een asbest onderzoek doet u zelf. U ontvangt een professioneel asbest controle pakket om het asbest monster veilig mee te nemen en te versturen.

Prijs per pakket
1 Pakket  39,95
3 Pakketten  33,95
6 Pakketten  32,95
10 Pakketten  29,50
EAN: 9507949726523 Artikelnummer: AS1 Categorie: Tag:

Beschrijving

Een asbest onderzoek doet u zelf. Bestel het asbest controle pakket; inclusief een asbest analyse en professioneel verzendmateriaal. Met de stap-voor-stap instructies neemt u veilig zelf een asbest monster. Het asbest controle pakket bevat ook tape voor kleefmonsters en handschoenen om veilig te werken. Het verzendmateriaal bestaat uit twee luchtdichte monsterzakjes om het asbestmonster dubbel te verpakken. En een onscheurbare envelop, met asbestmarkering, om uw asbestmonster veilig mee op te sturen. Zodra wij u monster hebben ontvangen gaan we aan het werk. Daarna krijgt u binnen één werkdag het analyseresultaat per e-mail van ons geaccrediteerde laboratorium.

 

 

Korting bij meer analyses:

Profiteer van een korting als u 10 of meer asbest analyses nodig heeft.

Asbest bij  RTL in het nieuws:

In de uitzending van het programma Lifestyle Experience stelt presentator Erik Burgers allerlei vragen over asbest, de risico’s en het zelf opsporen ervan aan Stella Lab directeur Jaap van den Berg.